Tallin info // Hevoset ja ponit // Toimisto // Etusivu

Toimiston ovi aukeaa naristen. Ikkunan kukkaverhojen takaa paistaa lämmin aurinko ja valaisee huoneessa leijailevat pölyhiukkaset. Puinen työpöytä on täynnä papereita. Paljaat seinät on koristettu kehystetyillä hevosten kuvilla. Hyllyt notkuvat kansioiden ja irtopapereiden painosta. Kansioihin on arkistoitu suunnitelmia, muistilistoja, yhteenvetoja, laskelmia sekä muita rustailuja. Harmaakantinen kirja on paksun pölyn peitossa. Se on täynnä mustavalkoisia valokuvia, rivi riviltä kaunokirjoitusta - täynnä muistoja.

Tervetuloa tallin toimistoon! Täällä pääset käsiksi kalenteriimme niin tulevista kuin vanhoistakin tapahtumista, tallin albumiin sekä liikutusohjelmiin.
 

Tapahtumakalenteri - Ilmoitustaulu

1.5.2016 VAPPURIEHA
15.4.2016 Huhtikuiset koulukilpailut

 

Tallialbumi - Tallikirja

Hevosten vanhoja liikutusohjelmia
Kasvatit ja tallissa asuneet hevoset
Menneet ratsastustunnit

Ilo irti arjesta! Toimintaa vuosien varrelta

4.3.2014 Laskiaistalkoot
1.12.2009 Joulukalenterin avaus
31.10.2009 Halloween kekkerit
10.10.2009 Syksyinen maastoretki
21.9.2009 Leikkimieliset näyttelyt
14.8.2009 Ratsastustunti
31.12.2008 Uudenvuodenratsastus
24.12.2008 Aattoratsastus
23.12.2008 Pienimuotoiset tallin oman väen joulupirskeet
30.10.2008 Halloween juhlat
23.6.2008 Maastoretki


Haluatko osaksi Rouhimäen tiimiä?
Niin kuin saatoit jo etusivulta lukea, on Rouhimäen tavoitteena toimia paikkana, jossa kiire ei paina ja mieli lepää. Tämä toimii myös niin, ettei hevostila halua olla tiimin jäsenelle kiireen aiheuttajana tai tuoda harmia tallilaisen muille aktiviteeteille. Tehtäviä tallilla on monia ja tekijöiden paikat eivät varmasti tule loppumaan kesken. Kiinnosti sinua sitten perinteinen hoitaminen, hieman vaativampi tallityöntekijän toimi, viikonloppuvierailut tai hevosen valmentaminen; siirry toimistosta tallihuoneen ilmoitustaululle tai laita Annelle suoraan sähköpostia tai vieraskirjaviestiä ajatuksistasi!


Kasvatustoiminta
Tarkoituksenamme on kasvattaa ystävällisiä, yhteistyöhaluisia ja tasapainoisia hevosia sekä poneja. Pysyvän sekä hyvän kodin saaminen kasvatille on kisauraakin tärkeämpi, mutta tiedä sitä, vaikka tallin kasvatti näkyisi menestyksekkäästi kilparadoillakin. Meillä on käytössämme reaaliaikainen ikääntyminen, joten tamma on kantavana 11 kuukautta ja varsa luovutetaan uuteen kotiin yleensä kuuden kuukauden ikäisenä, vieroituksen jälkeen.

Kasvatuksemme painottuu erityisesti suomenhevosiin sekä suomalaisiin puoliverisiin, mutta muidenkin rotujen varsoja saattaa näkyä riippuen siitä minkä rodun edustajia tallissa kyseisellä hetkellä asustaa.

Jos kasvattimme kiinnostaa, kannattaa selata kasvattilistaa josko kotia etsivä kasvatti löytyisi. Mikäli näin ei ole, hihkaise toivomuksistasi sähköpostin kautta. Kasvattaja liitteenä toimivat suomenhevosilla Rouhimäen ja muilla roduilla RH.
 

Astutuskalenteri
Ei astutuksia suunnitteilla

Kasvatit (5)
s. 25.7.2014 o. Rouhimäen Ukkospoika
  e. Mirella i. Velmari om. jää tallille/myydään.
s. 19.1.2010 o. Rouhimäen Valio
  e. Mirella i. Osiirin Aukusti om. jää tallille.
s. 8.5.2009 o. Golden Coin RH
  e. Elowyn i. Stadium II om. jää tallille.
s. 7.4.2009 t. Rouhimäen Tähtimerkki
  e. Riikin Tähti i. Rosvoroope om. Kuuramaan hevostalli
s. 30.6.2006 t. Impiriaz RH
  e. Bretagnen Auxois i. Full Of Dream om. Alegre

Virtuaalitalli // a sim-game stable
Grafiikka: Ritva's Gallery, Kuvan © Anne